Actual Groep

Actuall Groep …cropped-cropped-Actuall-NA-Logo1-e1464269348196.jpg

… Ontwikkeling, productie, advies en verkoop in een hand!

Comfortabele voorwaarden scheppen een hogere productiviteit, een grotere veiligheid en plezier in het werk. Daarom ontwikkelt, produceert en verkoopt Actuall milieuvriendelijke, duurzame elektrische systemen voor bedrijfswagens. In onze focus is altijd de mens als gebruiker. Het resultaat is een perfecte mix van ergonomie, comfort en veiligheid, maar ook de functionaliteit, duurzaamheid en gemak van installatie in een “plug and play”-systeem, en dat tegen een betaalbare prijs. Daarom zijn wij decentraal en overzichtelijk opgedeeld in zelfstandig opererende organisaties, die klantvriendelijk en flexibel op signalen uit de markt kunnen reageren.

Actuall Innomotive International B.V.

Actuall Innomotive International B.V. is het moederbedrijf van de Actuall Group en verantwoordelijk voor de research & development. Hier worden innovatieve oplossingen bedacht voor de transport en logistiek branche. Het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van de Doorlift als zijnde het aandrijfsysteem voor de roldeur in een vrachtwagen of bestelauto.

Na enige tijd in deze branche actief te zijn geweest, kwamen er meer ideeën wat uiteindelijk geleid heeft tot de ontwikkeling van de Art-Lift. Deze tilhulp is de oplossing voor de klein transportbranche waar gewicht en eenvoud een belangrijke rol spelen.

Contact:

Energieweg 52
3771 NA Barneveld

Tel.: +31 (0) 33 7074889
Fax: +31 (0) 33 4808877