Over ons

Actuall Innomotive International B.V. is het moederbedrijf van de Actuall Group en verantwoordelijk voor de research & development. Hier worden innovatieve oplossingen bedacht voor de transport en logistiek branche. Het bedrijf is begonnen met het ontwikkelen van de Doorlift als zijnde het aandrijfsysteem voor de roldeur in een vrachtwagen of bestelauto. Na enige tijd in deze branche actief te zijn geweest, kwamen er meer ideeën wat uiteindelijk geleid heeft tot de ontwikkeling van de Art-Lift. Deze tilhulp is de oplossing voor de klein transportbranche waar gewicht en eenvoud een belangrijke rol spelen.
Naast het leveren van de Doorlift voor roldeuren zijn wij in staat met onze kennis op het gebied van versteltechnieken in verschillende branches, om oplossingen op maat aan te bieden op verschillende vlakken binnen de transportbranche.
Verder is Actuall Innomotive International B.V. verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en importeur in Europa.

Actuall Deutschland GmbH is de dochteronderneming die verantwoordelijk is voor de verkoop in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook hier is een verkoopteam bezig de producten te vermarkten. Ook zijn zij in staat tot het bieden van service en onderhoud.

Actuall Innomotive Malaysia Sdn Bhd is de productiemaatschappij in Maleisië. Hier is een klein verantwoordelijk voor de productie en kwaliteitscontrole. Door de constructie als dochteronderneming is de kwaliteitscontrole goed in de gaten te houden en daar snel op in te springen. Als dochteronderneming kan er ook snel geschakeld worden op het gebied van aanpassingen of vernieuwingen. Door de hedendaagse, betere manier van communiceren kan er snel en efficiënt ingesprongen worden op de behoefte van de markt.