Art-lift ELC

De ArtLIFT ELC lost het probleem op van het laden en lossen van zware goederen, waar een conventionele lift platform teveel te zwaar of teveel ruimte in beslag neemt. 

Actuall is gespecialiseerd in oplossingen voor de transportbranche en heeft een goederenlift ontwikkeld als innovatieve laadhulp.

De ArtLIFT maakt het mogelijk voor een chauffeur om goederen tot 250Kg te laden of lossen. Het permanent tillen van goederen kan leiden tot ernstige rugklachten. Met de ArtLIFT kunnen moeiteloos zware goederen geladen of gelost worden en het zorgt ervoor dat de werknemer onbelast zijn werk kan doen.

De circa 30 cm smalle lift schuift naar buiten en het 850x750mm grote plateau wordt gekanteld en vervolgens neergeklapt. Na enkele seconden is de ArtLIFT gebruiksklaar. Naast het rustig zoemen van de motoren is er verder niets te horen.

De slechts 90 Kg zware ArtLIFT kan in enkele uren ingebouwd worden door uw dealer of de fabrikant. Het voordelige systeem werkt volgens het 'plug-en-play' principe. De bevestigingspunten zijn per voertuig specifiek aangegeven, het precieze voertuig en de gewenste afmetingen worden bij de bestelling opgegeven.

De compacte stijl van de ArtLIFT maakt het mogelijk om de hefhoogte van circa 600mm zowel aan de zijkant als aan de achterkant te halen. In voertuigen met opbouw kan het grotere model tot circa 1000mm hefhoogte geïnstalleerd worden.

De ideale oplossing voor de veeleisende vervoerder.

Bij het dagelijks werk met bestelwagens doen zich dikwijls situaties voor waarbij men zware lading moet tillen. Vroeger of later kan dit leiden tot ernstige rugklachten en zelfs tot gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid
De Art-Lift is een lichte en compacte tilhulp die zich probleemloos en eenvoudig laat installeren in de diverse soorten bestelwagens.
Hij is speciaal ontwikkeld met een laag eigen gewicht en minimale kosten. Met deze ergonomische oplossing kan een chauffeur alleen makkelijk goederen tot 200 Kg laden.

De perfecte laadhulp voor de logistiek, handel en ambacht

Uw voordelen op een rijtje

  • Gering gewicht, weinig plaatsbederf, ergonomische bediening
  • Betrouwbaar, schoon, stil
  • Compact design, interne montage
  • Gebruik van de lift zowel bij de zij- als achterdeur
  • onvermoeid en verlicht werken
  • Verbeterde comfort voor en efficiency van chauffeur
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding